Cum iti poti creste veniturile cu un Photo Booth / cabina foto!

  • 0

Cum iti poti creste veniturile cu un Photo Booth / cabina foto!

Cabina foto sau photo booth este noul trend care a luat cu asalt toate evenimentele din ultima vreme.

Fie ca este nunta, botez, petrecerea cu colegii de la serviciu, cabina foto este un must-have al acestui sezon.

Pentru a-ti creste veniturile, folosind un photo booth/ cabina foto, este important sa surprinzi emotiile invitatilor si sa le dai sansa sa ramana cu o amintire placuta de la evenimentul organizat de tine.

Photo booth-ul iti da posibilitatea sa printezi fotografiile pe loc, folosind una dintre imprimante foto HiTi din cele 2 modele Hiti P525L sau Hiti P750L. Avand dimensiuni reduse, cu o interfata user-firendly, folosind cea mai noua tehnologie in ce priveste printarea -Dye- Sblimination- Thermal – Transfer (adica transforma pigmentul in gaz si apoi in solid, tot procesul avand loc la cald.), imprimantele HiTi, vin in ajutorul tau pentru ca cei care au nevoie de serviciile tale sa fie pe deplin multumiti.

Cabinele foto vin, de obicei, insotite de accesorii, asa ca daca ai o tema a evenimentului, poti crea o adevarata poveste cu accesoriile folosite de invitatii evenimentului in fotografii.

De asemenea, cabina foto vine si cu un decor personalizat in tema evenimentului.

Dimensiunile fotografiilor pot fi diferite in functie de ce iti doresti, si poti crea chiar magneti (poza va fi aplicata pe un suport magnetic), care vor bucura ochii invitatilor vostri si dupa terminarea petrecerii.

Avantajul cabinei foto, este, printre altele, faptul ca sunt mobile, nu ocupa foarte mult spatiu si sunt discrete, putand fi incadrate in decorul petrecerii foarte usor.

Fotografiile se obtin in cateva secunde, iar calitatea lor este de departe ireprosabila ,rezistente la praf si apa, fiind create cu ultimele ultimele tehnologii in domeniu.

Avand in vedere ca amintirile sunt cele care castiga batalia cu timpul si totodata cele mai importante din viata unui om, cabina foto este o alegere autentica, profesionista si foarte usor de utilizat, pentru ca oricine sa aiba amintirile in timp real, la o apasare de buton distanta.

Avand in vedere multitudinea de zile de nastere, evenimente corporate, nunti, botezuri, petreceri pentru copii, intr-un an, poti sa iti ocupi toata agenda de evenimente, in fiecare zi a anului, astfel incat sa constati o crestere considerabila a veniturile folosind un photo booth.


Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.