Imprimanta Hiti chiar la tine in oras!

  • 0
Imprimanta foto Hiti P525L

Imprimanta Hiti chiar la tine in oras!

O fotografie este o amintire nepretuita: ingheata un moment de fericire si supravietuieste cu success trecerii timpului. Si orice s-ar spune, chiar daca exista fotografii digitale si in zilele noastre pozele stau cuminti in calculator, cateodata ai nevoie de o dovada palpabila ca un moment s-a petrecut cu adevarat. Solutia perfecta pentru un eveniment este o imprimanta foto portabila si aici avem o veste buna: poti achizitona sau inchiria Imprimanta Hiti chiar la tine in oras!

Ce este o imprimanta Hiti mai exact? Este un printer instant ultra-performant de fotografii. Imprimanta este perfecta pentru evenimente, unde poate fi transportata direct (cantareste doar 18 kilograme si are o dimensiune compacta de aproximativ 30 cm x30 cm) sau transformata intr-o cabina foto unde va puteti fotografia in ipostaze simpatico alaturi de prieteni si puteti imortaliza clipe de bucurie.

Imprimantele Hiti beneficiaza de o tehnologie moderna si foarte performanta care le permite descarcarea imaginilor prin aplicatia Prinbiz si printrea Wi-Fi.

Imprimanta foto Hiti este solutia perfecta pentru orice eveniment

Imprimanta foto Hiti este solutia perfecta pentru orice eveniment

Asadar, cum facem rost de acest aparat si care ar fi costurile (respectiv conditiile) de achizitie?
Pe site-ul nostru imprimanta foto se poate cumpara unul din modele. Gama este large si include modelul de imprimanta Hiti P525L, imprimanta Hiti P750L. Imprimanta portabila Pringo P231 si P232, dar si modelele Hiti CS-200E si CS-220E.

Daca nu sunteti pregatiti insa pentru o astfel de investitie, e bine de stiut ca o astfel de imprimanta portabila se poate si inchiria. Pentru inchiriere, pretul este de 100 de EURO + TVA pe zi, iar consumabilele (hartie, carduri, accesorii) se achizitioneaza de asemenea separat. Consumabilele pot fi insa achizitionate de asemenea la preturi accesibile tot de pe site, iar pentru mai mult de trei zile de inchiriere, pretul imprimantei devine negociabil.

Cu siguranta prezenta unei imprimante Hiti foto instant poate aduce avantaje intr-un eveniment, asa ca este un aspect demn de luat in seama.


Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.