Noua generatie de imprimante Hiti P525L perfecta pentru o cabina foto

  • 0
Imprimanta foto Hiti P525L

Noua generatie de imprimante Hiti P525L perfecta pentru o cabina foto

Nu exista nicio indoiala ca printarea cu cerneala a ajuns la un nivel la care multi nu vad diferenta comparand cu printarea prin halogenura de argint.
Dar, exista mai multe motive pentru care printarea cu cerneala nu este cea mai buna alegere atunci cand aveti nevoie de imprimarea pe loc a unui volum mai mare, intr-un interval scurt.

La imprimantele cu cerneala, procesul de printare poate dura cateva minute, fotografiile au nevoie sa se usuce inainte de a putea fi atinse, costurile consumabilelor pot fi foarte mari, si aceste imprimante nu sunt construite pentru a rezista la printari de volum mare.

Imprimantele cu printare la cald (transforma pigmentul in gaz, apoi in solid, tot procesul avand loc la cald) sunt cea mai buna optiune pentru printarile pe loc.
Ele efectiv “topesc” pigmentul de culoare dintr-o rola de plastic,pe hartie, aceasta trecand printr-un cap termic.

Spre deosebire de imprimantele cu jet de cerneala si cele cu imprimare prin laser, imprimantele “la cald” produc fotografii rapid si sigur, care ies gata uscate , si pot fi atinse imediat la iesirea din imprimanta.
In plus, rola de plastic / panglica si hartia, pot si stocate cativa ani, fara probleme, atat timp cat sunt depozitate corespunzator.

Fotografiile printate prin aceasta tehnica, au un cost accesibil, si vin in formatele obisnuite ( 10x15cm, 13x18cm, 15×20 cm)
Multe imprimante de tipul acesta produc si stripes-uri de 5×15 cm speciale pentru cabinele photo.
Sunt usor de transportat si usor de intretinut.
Viteza de imprimare, fiabilitatea si costurile accesibile, fac din imprimantele foto termice , o alegere perfecta pentru evenimente, cabine photo, studiouri foto sau centre copy.

Iata un model de imprimanta, ideala si pentru photo booth-uri, datorita dimensiunii de printare disponibile.

Imprimanta Hiti P525L

Perfecta pentru cabina foto / photo booth-uri sau fotografii pentru evenimente, imprimanta aceasta poate fi instalata aproape oriunde.
Reincarcarea imprimantei cu hartie se face foarte usor.

Desi cu o dimensiune compacta, si cu o mare usurinta in ce priveste transportul, imprimanta are o mare capacitate de printare (500 printuri/ rola).
Panoul LCD de pe partea frontală a imprimantei permite utilizatorilor să monitorizeze starea imprimantei și numărul rămas de exemplare.
Acest model de imprimanta permite imprimarea prin tehnologia Dye- Sblimination- Thermal – Transfer, fara fir si in plus, de pe un device USB.

Wifi Dongle (device optional) este usor de instalat si permite printarea wireless, din telefonul, camera, computerul sau chiar direct din cabina photo, fara a avea nevoie de o conexiune la internet. Wifi Dongle permite, de asemenea, instalarea unui cititor de carduri care permite printarea direct de pe cardul camerei foto.
Solutiile wireless, vin in ajutorul afacerii d-voastra, facand diferenta intre competitorii d-voasta si afacerea proprie.


Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.