Noua imprimanta Hiti P525L

  • 0
Imprimanta Hiti P525L

Noua imprimanta Hiti P525L

A fost lansata noua imprimanta Hiti P525L.

Hiti lanseaza un nou model de imprimanta, perfecta pentru un punct Photo-booth sau pentru orice alt eveniment ( nunta, botez, petrecere corporata, etc. ) De dimensiuni reduse (327* 300* 359 mm) cu o greutate de doar 18 kg, aceasta imprimanta produce fotografii de o calitate superioara, la costuri reduse.

Folosind procesul de printare de ultima generatie  Dye- Sblimination- Thermal – Transfer (adica transforma pigmentul in gaz si apoi in solid, tot procesul avand loc la cald.) , cu o rezolutie de 300 dpi , imprimanta poate scoate atat fotografii mate cat si fotografii lucioase.

Prin adaugarea noului procesor de imagine OEE II, HiTi aduce pe piata o performanta de culoare de 10 biti si un nivel al RGB de neegalat. Matul se obtine printr-un strat superficial aplicat in ultima faza a tiparirii pozei. Acest strat este dens si din aceasta cauza nu mai reflecta lumina.

Imprimanta este compatibila cu mai mute sisteme de operare (Windows XP, Windows Vista, Mac OS* 10,6 etc).

Fotografiile pot avea dimensiuni diferite:

Dimensiune

fotografie

Dimensiune rola de hartie

Viteza de printare
102*152 mm (4” * 6”)500 de printuri12.8 sec/ print
127* 177 mm (5”* 7” )290 de printuri18.5 sec/ print
152* 203 mm ( 6” * 8”)250 de printuri20.5 sec/ print

 

Noua imprimanta Hiti P525L dispune si de o aplicatie disponibila atat in Google Play, pentru dispozitivele Android cat si in App Store pentru dispozitivele IoS, numita Prinbiz, care va permite sa printati direct de pe smartphone sau tableta. De asemenea, imprimanta poate printa prin noua tehnologie NFC, doar prin atingerea device-ului d-voastra de imprimanta.

Imprimanta Hiti P525L

Imprimanta Hiti P525L

Pe pagina Download.hiti.com gasiti inca doua aplicatii special create pentru acest model de imprimanta. IDQuickDesiree va ajuta in realizarea fotografiilor tip ID, iar PicVite Minilab 2 vine cu diferite rame prestabilite, pentru realizarea cu fotografiilor cu o amprenta personala.

Mai multe detalii gasiti aici – Hiti P525L.


Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.